Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Zijn er nog subsidies voor zonnepanelen?

U kunt naar het kopje subsidies gaan op onze website, hier wordt alles voor u uitgelegd.

Kan DN Solar ons begeleiden bij SDE+ projecten?

DN Solar begeleidt inderdaad ook bij SDE+ projecten. Neem meteen contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Hoe zit het met de garanties?

De producten in ons assortiment hebben een standaard fabrieksgarantie. Deze garanties zijn vermeldt bij de producten op onze site.

Buiten de garantie vallen gebreken aan de Producten, die zijn ontstaan als gevolg van normale slijtage, of door enige van buitenaf komende oorzaak.

Let op: Zonder een vorm van aankoopbewijs kunnen we uw klacht helaas niet in behandeling nemen. Iedere vorm van aankoopbewijs is uw garantiebewijs. Bewaar daarom uw aankoopbewijs ( factuur of kopie factuur) of ander bewijs waaruit blijkt dat u het artikel bij ons gekocht heeft met aankoopdatum zorgvuldig. Zonder een vorm van aankoopbewijs vervalt uw garantie.

Waaraan moet mijn dak voldoen om zonnepanelen te kunnen plaatsen?

Het is belangrijk dat de zonnepanelen in de zon liggen. Door schaduw op de panelen vermindert de opbrengst. De hoogste opbrengst krijgt u als uw panelen pal op het zuiden liggen. Ook een oriëntatie op het zuidoosten en zuidwesten geven een goed rendement. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen en dan kijken wij met u wat de beste mogelijkheid is in uw situatie.

Hoe reken ik uit hoeveel zonnepanelen ik maximaal nodig heb?

Wij kunnen dit voor u uitrekenen aan de hand van uw energierekening. U kunt uw energierekening naar ons opsturen, wij rekenen dan uit hoe u uw maandelijkse stroomkosten op nul brengt. Vervolgens kijken we of deze hoeveelheid zonnepanelen mogelijk is op uw dak. Om tot slot met u te bespreken wat de beste mogelijkheid in uw situatie.

Kan ik zonnepanelen zelf monteren?

U kunt zonnepanelen zelf monteren afhankelijk van hoe handig u bent.

Kan DN Solar de montage/installatie van zonnepanelen verzorgen?

DN Solar kan de complete montage/installatie van u zonnepanelen verzorgen. U kunt bij ons te allen tijde een vrijblijvende offerte opvragen. Voor meer informatie over montage en referenties kunt u kijken bij ons kopje montage.

© 2023 - DN Solar B.V. heeft haar website laten maken door Fervent Digital.