DN Solar werkwijze

Wij van DN Solar zijn gespecialiseerd in het monteren van zonne-systemen. DN Solar monteert op bijna alle type daken. Wanneer u op zoek bent naar een zonne-systeem, hoeft u dus niet verder te zoeken. Onze werkwijze is er op gericht om de klant te ontlasten, wij nemen graag de complete installatie van uw zonne-systeem uit handen.

Wij hebben veel ervaring in het monteren van de zakelijke als zowel de particulier markt. Wilt u zonnepanelen gemonteerd op uw woning of bij uw bedrijf? Dan bent u dus bij ons aan het goede adres.

Wij van DN Solar streven altijd naar kwaliteit, wij monteren dan ook alleen producten van A-kwaliteit. Wij hebben eigen professionele monteurs, hierdoor krijgt de montage van uw zonne-systeem dan ook altijd de volledige aandacht en wordt er zorgvuldig te werk gegaan.

Wij zullen er alles aan doen om u met een tevreden gevoel en een mooi zonne-systeem achter te laten.

Wat kunt u van ons verwachten ?

Met een complete installatie van DN Solar bedoelen wij dan ook echt compleet, wat u van ons kunt verwachten:

Montage van de zonnepanelen op uw dak

U maakt uw huis duurzamer en energie-efficiënt met de montage van zonnepanelen van DN Solar op uw dak. Onze ervaren monteurs gebruiken de nieuwste technieken en apparatuur om de hoogwaardige zonnepanelen op uw dak snel en nauwkeurig te monteren. Samen met u zullen we uw wensen bespreken en kijken hoeveel zonnepanelen u nodig heeft of hoeveel er op uw dak passen. Hiervoor maken wij gebruik van het inteken-programma van 2Solar. Wij kijken vanuit een luchtfoto naar uw woning of bedrijf en kunnen zo een plan op maat maken. Mochten wij enige twijfel hebben of de inschatting die wij hebben gemaakt niet gaat lukken dan plannen we een afspraak op locatie. Profiteer van de vele voordelen van zonne-energie, waaronder lagere energiekosten en een positieve bijdrage aan het milieu.

Meterkast aanpassing inclusief AC-kabel richting de omvormer

Voordat wij uw zonne-systeem komen monteren, zullen wij u vragen wat voor meterkast/hoofdaansluiting u heeft. Hiervoor kunt u foto’s naar ons sturen, aan de hand daarvan kunnen wij beoordelen of uw meterkast voldoet aan de eisen van de NEN 1010 richtlijnen, mocht dit niet het geval zijn adviseren wij een nieuwe groepenkast. Hier kunnen wij u ook van voorzien mocht dit nodig zijn.

Onze gekwalificeerde elektriciens zorgen voor een snelle en efficiënte aanpassing van uw meterkast, waarbij de nieuwste veiligheidsnormen en technieken worden toegepast. De aansluiting van een AC-kabel garandeert een soepele overdracht van de opgewekte energie van de zonnepanelen naar de omvormer en uw energienet.

Omvormer monteren + installeren

Maximaliseer het rendement van uw zonnepanelen-installatie met de montage en installatie van een high-performance omvormer door DN Solar. Onze gespecialiseerde elektriciens installeren uw omvormer snel en efficiënt en sluiten deze aan op uw zonnepanelen en energienet. Profiteer van een optimale overdracht van opgewekte zonne-energie en zorg voor een stabiele en betrouwbare werking van uw zonnepanelen-installatie.

Monitoring inschakelen op aanwezige laptop/computer

Houdt eenvoudig en overzichtelijk in de gaten hoe uw zonnepanelen-installatie presteert met onze monitoring oplossing van DN Solar. Wij sluiten de monitoring aan op uw bestaande computer of mobiele telefoon via de Wifi, zodat u op elk moment kunt zien hoeveel energie u opwekt. Ontdek hoe u nog beter kunt besparen op uw energiekosten en hoe u uw bijdrage aan het milieu kunt verhogen.

Uitleg over uw zonne-systeem en monitoring

Bij DN Solar krijgt u niet alleen zonnepanelen, maar ook een compleet zonne-systeem. Dit systeem omvat niet alleen de panelen, maar ook de omvormer, de bekabeling en de monitoring. Onze monitoring geeft u inzicht in hoeveel energie u opwekt en maakt het mogelijk om uw energieverbruik en -opbrengst te optimaliseren.

Garantie op de montage en materialen

Bij DN Solar kunt u rekenen op kwaliteit. Wij bieden u niet alleen een hoogwaardige zonnepanelen-installatie, maar ook een garantie op de montage en materialen. Onze garantie geeft u zekerheid en geruststelling, zodat u kunt blijven genieten van schone en goedkope zonne-energie zonder zorgen.