Laadpalen

Rij het voordeligst elektrisch door je laadpaal en zonnepanelen te combineren. Een laadpaal én zonnepanelen zijn beide goed voor het milieu en goed voor je portemonnee. Een laadpaal thuis is voordeliger dan laden bij een publieke laadpaal. Wek je zelf stroom op met zonnepanelen op je dak dan laad je vaak zelfs gratis. Je bespaart dubbelop, gooi maar vol dus die batterij.

Wilt u meer informatie? Ga dan naar het contactformulier of vraag vrijblijvend een offerte op!

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

In de ideale situatie laad je thuis je elektrische auto op én zijn je stroomkosten nihil. Wanneer je bij ons een offerte aanvraagt voor zonnepanelen in combinatie met een laadpaal. Overladen we je met vragen… Nou nee hoor. Van belang zijn:

• de ligging van je dak
• je huidige energieverbruik
• de gewenste laadpaal
• het verwachte ge- en verbruik van de laadpaal

In een paar stappen weet je waar je aan toe bent.

Welke laadpaal is geschikt voor mijn situatie?

De beste laadpaal. Wat de beste laadpaal voor jou is verschilt per situatie. Rij je zakelijk en wil je makkelijk online declareren of wil je eenvoudig inpluggen, opladen en heb je verder niets nodig? Wij werken met verschillende merken laadpalen. Kwaliteit, gebruiksgemak en betaalbaarheid staan altijd voorop. Wilt u meer weten over de laadpalen die wij aanbieden? Ga dan naar onderstaande link!

Meer informatie

Milieuvriendelijk en voordelig

Combineer je de plaatsing van je laadpaal thuis met zonnepanelen dan bespaar je tijd, transport- en installatiekosten. De laadpaal en zonnepanelen komen beide uit ons eigen magazijn. Wij kunnen daardoor de installatie optimaal plannen. Onze ervaren monteurs komen alles in 1 dag bij je installeren. En dat is ook nog eens beter voor het milieu, want er is maar 1 keer transport nodig. Onze monteurs laten je zien hoe je de laadpaal thuis en de zonnepanelen in gebruik neemt. En je staat er niet alleen voor, we nemen na 2 weken contact met je op om te horen hoe het gaat.

Neem contact op

Maximaal voordeel

Combineer jij je laadpaal thuis met zonnepanelen? Dit zijn de belangrijkste voordelen:

  • Zonnepanelen gaan 25 jaar mee, de combinatie laadpaal en zonnepanelen heb je in ongeveer 5 jaar terugverdiend. Daarna laad je dus gratis.
  • Wij installeren alles in 1 dag bij je thuis. Er zijn minder transportkosten en installatiekosten. Én je hebt maar 1 dag monteurs over de vloer.
  • Je hebt 1 contactpersoon voor service en vragen over je laadpaal én je zonnepanelen.
Loading...